Home Kledingwinkels Dameskleding Herenkleding Kinderkleding Alle categorie├źn Winkeloverzicht Nieuws en aanbiedingen Contact

Heerlijke kleding van Bamigo

Bamigo is natuurlijk bekend vanwege de heerlijk zitten underwear gemaakt van bamboe. Maar er is meer... Bamigo heeft een kledinglijn voor mannen bestaande uit onder andere bamboe sokken, bamboe t-shirts, bamboe loungewear, en natuurlijk bamboe boxershorts. Alle producten zijn zijdezacht met een perfecte pasvorm en van goede kwaliteit. Bekijk de volledige collectie op Bamigo.com of lees hieronder verder voor meer informatie de Bamigo.com kledinglijn er artikelen.


Bamigo boxershorts


Bamigo boxershorts


Het comfort van de bamboe boxershort zit hem voornamelijk in het materiaal. Boxershorts van bamboe zijn extreem zacht wat resulteert in een heerlijk draagcomfort. Ook de pasvorm van een boxershort is van belang. Door de slim fit pasvorm van onze boxershorts met lange pijpjes sluiten deze perfect aan op het lichaam.

Volledige assortiment Bamigo boxers
Bamigo t-shirts


Bamigo t-shirts


Het comfort van de bamboe boxershort zit hem voornamelijk in het materiaal. Boxershorts van bamboe zijn extreem zacht wat resulteert in een heerlijk draagcomfort. Ook de pasvorm van een boxershort is van belang. Door de slim fit pasvorm van deze boxershorts met lange pijpjes sluiten deze perfect aan op het lichaam.

Volledige assortiment Bamigo t-shirts
Bamigo loungewear


Bamigo loungewear


Loungewear mag vandaag de dag zeker niet ontbreken in de garderobe van de moderne man. Loungewear wordt vooral binnen in huis gedragen. Met de bamboe loungekleding van Bamigo was thuis relaxen nog nooit zo fijn. Comfortabele, exclusieve en uiterst stijlvolle loungekleding maakt je vrije tijd nu nog aangenamer.

Volledige assortiment Bamigo loungewear
Bamigo sokken


Bamigo sokken


Sokken zijn vaak de finishing touch van een herenoutfit. De bamboe sokken van Bamigo zijn niet alleen stijlvol maar vooral ook comfortabel. Zeker niet onbelangrijk als je het uiterste uit je dag wil halen. Daarnaast zijn het de zachtste naadloze sokken voor heren. Het beste draagcomfort vind u bij Bamigo sokken.

Volledige assortiment Bamigo sokkenBekijk de volledige collecties heerlijk zitten bamboe herenkleding nu online op Bamigo.com.Informatie over dit artikel

Geplaatst door: Kledingzaken.com
Geplaatst op: 29 maart 2021
Webwinkel: Bamigo

Reacties op het bericht: Bamigo - Alles voor het voorjaar

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het bericht Bamigo - Alles voor het voorjaar, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.