Home Kledingwinkels Dameskleding Herenkleding Kinderkleding Alle categorie├źn Winkeloverzicht Nieuws en aanbiedingen Contact

Nieuwe collecties Levv en Quapi beschikbaar

Nieuwe collecties Levv en Quapi


De Levv en Quapi collecties voor de zomer van 2021 zijn binnen en nu al beschikbaar in de webwinkels van Kinderkleding.nl en Happybee.nl.


Nieuwe collectie Quapi kinderkleding beschikbaar


Nieuwe collectie Quapi


De hippe kinderkleding collectie van Quapi biedt de leukste kindermode voor baby's, jongens en meisjes. Quapi is beschikbaar in de maten 68 tot en met 176. De nieuwste collectie is nu eenvoudig online te bestellen bij Kinderkleding.nl en Happybee.nl.
Quapi maakt bij iedere broek, trui, shirt of jurk gebruik van heerlijke zachte stoffen, hierdoor zit de kleding comfortabel en is het voor kinderen ideaal om in te spelen. Daarnaast staat Quapi bekend om de vrolijk kleuren die goed gecombineerd kunnen worden met andere items.

Shop nu direct online: Quapi bij Kinderkleding.nl en Quapi bij Happybee.nl
Nieuwe collectie Levv kinderkleding beschikbaar


Nieuwe collectie Levv


Maak nu kennis met het stoere kinderkledingmerk LEVV. Met een tikkeltje lef en glamour is elke collectie van LEVV super hip. Shop nu de fijne nieuwe broeken, shirts, jurken en meer van dit stoere merk. LEVV is beschikbaar bij Kinderkleding.nl en Happybee.nl in de maten 140 t/m 176.

Shop nu direct online: Levv bij Kinderkleding.nl en Levv bij Happybee.nl

Informatie over dit artikel

Geplaatst door: Kledingzaken.com
Geplaatst op: 17 januari 2021
Webwinkel: Happybee en kinderkleding.nl

Reacties op het bericht: Nieuwe collecties Quapi en Levv

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het bericht Nieuwe collecties Quapi en Levv, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.