Home Kledingwinkels Dameskleding Herenkleding Kinderkleding Alle categorieën Winkeloverzicht Nieuws en aanbiedingen Contact

Informatie over Kledingzaken.com

Op de website Kledingzaken.com hebben we een overzicht gemaakt van vele voornamelijk Nederlandse kledingwinkels. Via het menu is het eenvoudig navigeren naar de kledingwinkels die u zoekt. Zo hebben we een verdeling gemaakt in algemene kledingwinkels voor het hele gezin, dameskleding, herenkleding, kinderkleding, sportkleding, accessoires badmode, lingerie en underwear en meer. Het volledige overzicht van winkels is ook in één oogopslag te zien in het winkeloverzicht.

Kledingzaken.com is zelf geen winkel of webwinkel, wij verkopen dan zelf ook geen kleding of andere producten. Wat wij doen is een overzicht geven van wat er aan kleding, mode en accessoires beschikbaar is. Om de website zo actueel mogelijk te houden doen we dagelijks een update van de websites. Bovendien kunt u via het modeblog op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, aanbiedingen, acties en koopjes op het gebied van mode en accessoires.

Contact / Adverteren

U kunt via het contactformulier op de contactpagina contact met ons opnemen. Wij proberen binnen twee werkdagen antwoord te geven op uw vraag of verzoek. Adverteren op Kledingzaken is op verschillende manieren mogelijk, voor meer informatie over adverteren kunt u ook het contactformulier gebruiken.

Links naar andere websites

Op Kledingzaken.com staan veel linkverwijzingen naar andere websites. Kledingzaken.com is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacybeleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Garantie, vragen en klachten

Kledingzaken.com verkoopt zelf geen producten maar geeft alleen een overzicht van verschillende producten, en aanbiedingen die op het internet te vinden zijn. Voor klachten, vragen, garantie of aanvullende informatie verwijzen we u door naar de klantenservice van de betreffende winkel. Een overzicht van alle aangesloten webwinkels is te vinden in het winkeloverzicht.

Cookies en Privacy

Alles over cookies en privacy op Kledingzaken.com vindt u hier.

Partners

Op de partnerpagina staan verwijzingen naar websites die partner zijn van Kledingzaken.com. Dit zijn veelal websites die een toevoeging of aanvulling zijn op de content van Kledingzaken.com en waarmee een linkruil is aangegaan. Bent u zo'n pagina tegengekomen, of heeft u zelf zo'n soort website, laat het ons dan weten via het contactformulier op de contactpagina.