Home Kledingwinkels Dameskleding Herenkleding Kinderkleding Alle categorieën Winkeloverzicht Nieuws en aanbiedingen Contact

Winkelinformatie Steegenga mode

Steegenga is er voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle kleding en accessoires. Steegenga Mode is er voor dameskleding, herenkleding en accessoires voor dames en heren. Op de damesafdeling en herenafdeling vindt u de nieuwste modetrends terug in een inspirerend aanbod van meer dan 100 modemerken en verschillende stijlen. Steegenga heeft ook een fysieke winkel in Balk (Friesland), u kunt uw bestelling hier ook afhalen.

Waarom kiezen voor Steegenga mode


- Bij Steegenga Mode vindt u ruim 100 modemerken
- Mis vanaf nu geen actie van Steegenga Mode! Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en loop geen korting mis. Inschrijven is gratis en kan onderaan de pagina www.steegengamode.nl
- Bestellingen worden door DHL bij u thuisbezorgd
- In de Steegenga Sale shopt u met nog meer voordeel

Bedrijfsgegevens Steegenga mode


Steegenga Mode
Van Swinderenstraat 2
8561 AP Balk

Email: klantenservice@steegengamode.nl
Tel: 0514 - 602093
Kvk: 01116757

Verzendkosten


Bij bestellingen met een bestelbedrag vanaf €75,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Is het bestelbedrag onder de €75,00 dan betaald u een bijdrage van €3,95 voor het verzenden.

Steegenga mode betaalmogelijkheden

Betalen via iDeal
iDeal
Betalen via giftcard
Giftcard

Steegenga mode - Bevindingen en reacties


Er zijn nog geen reacties geplaatst voor Steegenga mode, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.